TREBA NAPUSTITI OTOK

Legenda 'redsa': Suarez je predobar za nas, ali i za Arsenal

10.08.2013 u 15:19

Bionic
Reading

Prema riječima umirovljenog dugogodišnjeg Liverpoolovog nogometaša Jamiea Carraghera (35) urugvajski napadač Luis Suarez bi karijeru trebao nastaviti izvan engleske Premierlige.

U utorak je Suarez javno obznanio svoju želju da napusti Liverpool, a najveći i u ovom trenutku jedini interesent za njegovo dovođenje je Arsenal čija je ponuda u visini od 40 milijuna i 1 funte odbijena.

'Luis Suarez je predobar za Liverpool. On je jedan od najboljih svjetskih nogometaša, dok je Liverpool prošle sezone bio sedma najbolja momčad u Premierligi. Njegov je talenat veći od pozornice na kojoj igra. Ne samo da on zaslužuje igrati u Ligi prvaka, zaslužuje ju osvojiti', napisao je Carragher u svojoj kolumni u Daily Mailu.

'Luis Suarez je također predobar za Arsenal. Posljednjih se godina nisu borili za naslove, nisu ostavili dojam u Ligi prvaka i nisu se približili osvajanju Premierlige. Da ga Barcelona, Real Madrid ili Bayern žele, poželio bih mu svu sreću na svijetu i stao iza njega. To je njegova razina, momčadi koje imaju šansu osvojiti Ligu prvaka. Zato me toliko zbunjuje njegova odlučnost da ode na Emirates'.

Komentirao je Carragher i manjak Suarezovog zalaganja zbog čega ga je menadžer Brendan Rodgers udaljio od momčadi i naredio mu samostalne treninge.

'Nisam nikad mislio da će Luis spustiti oružje kao Fernando Torres kada je želio napustiti Liverpool. Torresov je stav u posljednjih 18 mjeseci bivao sve lošiji. No, sada mi je Suarez dao razloga da ponovo promislim', Zaključio je igrač koji je tijekom cijele igračke karijere (1996.-2013.) branio boje Liverpoola.