mogući klasiko

Legenda Crvene zvezde i trener beogradske momčadi o Dinamu nije želio trošiti riječi, ali posve je jasno zašto

02.08.2021 u 17:30

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u završnoj rundi kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka igrat će protiv Crvene zvezde ili Šerifa, odlučeno je u ponedjeljak na ždrijebu u Nyonu.

'Koncentriramo smo na Šerif, prvo treba proći treći krug kvalifikacija', kazao je trener Crvene zvezde i bivši legendarni igrač Crveno-bijelih Dejan Stanković nakon mogućnosti da u play-offu Lige prvaka beogradski klub igra protiv zagrebačkog Dinama.

Ako Crvena zvezda u 3. pretkolu izbaci Šerif, a Dinamo poljsku Legiju, igrat će međusobno za ulazak u Ligu prvaka.

'Prvo treba odraditi treće pretkolo, kako s naše, tako i sa strane protivnika. Trenutačno smo fokusirani na Šerif. Možda će se dogoditi 'klasiko' iz bivših vremena. Bit će vremena pričati o tome', kazao je Stanković za klupsku stranicu.

'Sigurno je da bi ta utakmica bila izuzetno značajna i donijela bi mnogo pompe, moramo pričekati i vidjeti što će se događati u idućih sedam dana. Naš cilj je jasan, idemo dalje i samo o nama ovisi kakvi ćemo biti'.

Šef stručnog stožera beogradskog kluba je naglasio kako su svi suparnici u play-offu iznimno jaki.

'Svi u play-offu su kvalitetni. Ne dolazi se slučajno do završnog koraka do Lige prvaka. Možda je moglo biti bolje ili gore, ne znam, ali teren je jedino mjerilo', zaključio je Stanković.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +17
Dinamo - Rijeka, utakmica 3.kola HT Prve lige Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX
Izvor: tportal.hr / Autor: Arenasport
Dinamo - Rijeka 2:1 (Lovro Majer, 32) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport
Dinamo - Rijeka 3:3 (Mislav Oršić, 59) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal