Ricken o juniorskoj lp

Legenda Borussije Dortmund nahvalila juniore Hajduka pa se dotakla navijača: Da, doći će veliki broj Hrvata koji žive ovdje, ali...

13.03.2023 u 15:37

Bionic
Reading

Počelo je odbrojavanje do utakmice četvrtfinala Lige prvaka mladih u kojoj igraju Borussia Dortmund – Hajduk (srijeda 15. ožujka Arenasport, 18.30 sati)

U borbi za polufinale Lige prvaka mladih juniori Hajduka suprotstavit će se Borussiji iz Dortmunda na stadionu Niederrhein u Oberhausenu.

Nekoliko riječi o toj utakmici rekao je i bivši nogometaš Lars Ricken, danas direktor klupskog centra za rad s mladima.

'Koliko nam znači ova utakmica najbolje pokazuje podatak da igramo na Signal Iduni, našem glavnom stadionu. I da, ovo je velika prilika da ove godine izborimo Final Four Lige prvaka', rekao je Ricken za klupsku web stranicu.

Treba reći kako se u srijedu očekuje spektakl što garantira i atmosfera od prošle godine kad su igrali protiv Atletico Madrida pred 20.000 gledatelja (izgubili su). A ove godine bit će drukčije jer s +e očekuje i velik broj navijača Hajduka.

'Hajduk je dobar, izbacili su Manchester City, s kojim smo ove sezone igrali dvaput; jednom remizirali i jednom izgubili. To dovoljno govori o snazi splitske momčadi, a imat će i značajnu podršku navijača', rekao je Ricken.

Još je dodao na temu navijača:

'Znamo da će doći veliki broj navijača Hajduka iz Hrvatske kao i veliki broj Hrvata koji žive u Njemačkoj. Nadamo se da će na stadion doći i veliki broj naših navijača da nam daju podršku.'

  • +43
Hajduk - Manchester City, 1/8 finala Lige prvaka mladih Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec