zasitio se...

LeBron James ovom je objavom razljutio milijune obožavatelja; čini se kako mu košarka više nije na prvom mjestu

02.04.2019 u 14:55

Bionic
Reading

Ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James neće biti u sastavu američke reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Kini, objavio je američki sportski portal 'The Athletic'. Razlog njegovog odustajanja podigao je dosta prašine, malo je reći da su navijači razočarani

'Ovo jednostavno nije dobro ljeto za mene', izjavio je LeBron James, koji će prvi put nakon 2005. godine propustiti nastup u doigravanju NBA lige, a vodstvo Los Angeles Lakersa je pred kraj prošlog tjedna odlučilo poštedjeti svoju zvijezdu napora u ostatku osnovnog dijela sezone na izmaku.

Umjesto mogućeg nastupa na SP-u u Kini i osvajanja jedinog zlatnog odličja i trofeja svjetskog prvaka, koji mu nedostaje, LeBron James će ljeto posvetiti pripremama za drugu sezonu s Lakersima i angažmanu na setu filma Space Jam 2, u kojem će zamijeniti Michaela Jordana koji je bio zvijezda originala, a koji bi premijeru trebao imati u srpnju 2021. godine.

Ipak, vlasnik dva olimpijska zlata iz Pekinga 2008. i Londona 2012. godine te bronce iz Atene 2004., nije isključio mogućnost nastupa na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju.

'Da, mogućnost za to postoji. Ovist će o tome kako ću se osjećati. Volim Olimpijske igre', izjavio je LeBron za 'The Athletic'.

  • +17
Američki košarkaš LeBron James Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, navijači su ga odmah nakon te objave krenuli prozivati, svi misle kako je LeBronu Jamesu jednostavno dosta košarke, ali da će nastup na SP-u zamijeniti snimanjem filma. To baš nitko nije očekivao! Zato su milijuni navijača bijesni na njega jer je 'izdao košarku', tisuće komentara razočaranih košarkaških zaljubljenika slažu se u jednome - LeBron je košarku i SP 'prodao' zbog najobičnijeg filma...