na poljudu će dobro zaraditi

Španjolski velikani u bespoštednoj borbi za 'bilog tića'; najmlađeg kapetana Hajduka sad želi i Barcelona

02.04.2019 u 10:23

Bionic
Reading

Domagoj Bradarić (19) na najboljem je putu da postane najskuplji Hajdukov igrač u povijesti. Naime, sjajnog lijevog beka će na sutrašnjem derbiju s Dinamom (Arenasport 3, 19 sati) pratiti cijela 'horda' skauta iz najjačih europskih klubova. Istina, gledat će oni sve mlade igrače u obje momčadi, ali Bradarić je u ovom trenutku 'vruća roba'

Vijest kako madridski Atletico već neko pomno prati igrački razvoj Domagoja Bradarića nije nikoga iznenadila, ali ona kako su 'rojiblancosi' već ovog ljeta spremni kupiti najmlađeg kapetana u Hajdukovoj povijesti... E, to je bila transfer bomba jer se neslužbeno govorilo o čak 10 milijuna eura odštete.

No, iz Atletica su sve nekako prebrzo demantirali, kao da su se osjetili razotkriveni jer gotovo je sigurno da bi kupovina Bradarića bila sjajna 'krađa' ispred nosa najvećih konkurenata koji također prate mladog hrvatskog U-21 reprezentativca.

Željeli su u Atleticu dogovoriti posao, ali nisu bili pažljivi, sve je procurilo u javnost te su se 'rojiblancosi', barem za sada povukli iz utrke.

MAXTV DERBI TJEDNA: Uživajte u omiljenom sportskom sadržaju u HD kvaliteti slike na MAXtv-u. Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija o MAXtv-u.

No, u Hajduku razloga za zabrinutost nemaju jer će na sutrašnjem derbiju s Dinamom (Arenasport 3, 19 sati) tribine Poljuda biti ispunjene. Kako navijačima 'bilih', tako i brojnim skautima i menadžerima koji dolaze još jednom vidjeti svu raskoš 'bile' i 'modre' mladosti na djelu.

Kako god bilo, Domagoj Bradarić u ovom je trenutku 'vruća roba', igrač za kojeg se bore europski velikani. Još ranije su 'bili' odbili ponudu francuskog Lillea koji je za Bradarića nudio 'samo' pet milijuna eura. Navodno je i Ajax pokušao s nešto većom svotom, ali ni njihov 'napad' nije prošao.

  • +10
Hrvatski telekom Prva HNL, 21. kolo, Rijeka - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

A sada će Bradarića u derbiju s Dinamom pratiti jako izaslanstvo Barcelone koje će uz njega 'na oku' držati i odbjeglog Danija Olma koji je igrački procvao u 'modrom' dresu, a Barca ga pod svaku cijenu želi vratiti u svoje redove. Kako god bilo, počela je bespoštedna borba za Bradarića i on će - sad je to gotovo sigurno - postati najskuplji Hajdukov igrač u povijesti. Pitanje je samo koji će europski velikan ponuditi više. Za sada se 'tuku' Barca i Atletico, no Bradarićeva cijena raste iz utakmice u utakmicu, a mogla bi biti još i veća ako odigra dobar turnir za hrvatsku U-21 reprezentaciju na nadolazećem EP-u.

Neće skauti Barcelone biti usamljeni na Poljudu, dapače, na tribinu će biti poprilična gužva jer su svoja mjesta još ranije rezervirali lovci na talente Manchester Uniteda, Anderlechta, Real Sociedada, Lillea, Nice, Sampdorije, Bordeauxa, praške Slavije, bečke Austrije, Norwicha... To su oni za koje se sigurno zna da će nazočiti sutrašnjem okršaju Hajduka i Dinama, ali sigurno je da će se 'ukazati' još barem desetak izaslanika 'teškaša' koji redovito prate kako se razvijaju 'njihove' potencijalne akvizicije.