tražena 'roba'

Lazio ga želi pod svaku cijenu; nude mu vilu u elitnom dijelu Rima, fantastičnu plaću i privatni avion

06.08.2020 u 19:57

Bionic
Reading

David Silva (34) nakon punih 10 godina napušta Manchester City. Nakon što je za 'građane' od 2010. godine odigrao 434 utakmice u svim natjecanjima te zabio 77 golova vrijeme je da krene dalje. Sjajni španjolski veznjak, bez obzira na veteranske godine, ima nekoliko fantastičnih ponuda

Osvojio je David Silva (34) u proteklom desetljeću koje je proveo u Manchesteru čak 14 trofeja, četiri naslova prvaka, dva FA kupa, pet Liga kupova i tri Community Shielda. U dresu španjolske reprezentacije ima naslov svjetskog prvaka te dvije titule europskog prvaka. Iza Silve je sjajna karijera, no nakon deset godina u Cityju vrijeme je da krene dalje...

Ponuda mu ne nedostaje, a ona rimskog Lazija jednostavno se ne odbija. 'Biancocelesti' su mu - ako potpiše za njih - ponudili luksuznu vilu u elitnom dijelu Rima, a kao bonus na raspolaganje su mu stavili i privati avion koji može koristiti prema potrebi!

Problem? Lazio je Davidu Silvi ponudio tjednu plaću od 60.000 eura, ali španjolskog veterana to baš i nije oduševilo. Naime, u Manchester Cityju je do sada zarađivao 250.000 eura na tjedan, a prema nekim informacijama zadovoljan bi bio plaćom od 100.000 eura na tjedan.

U Laziju još razmišljaju iako ne bi trebali cjepidlačiti. Jer Silva stiže kao slobodan igrač bez odštete i sigurno je da mu na tjednoj razini mogu ponuditi 'koji euro više'. Laziju je igrač njegovih kvaliteta neophodan za Ligu prvaka, sigurno je da bi svojim iskustvom i kvalitetom podigao igru momčadi s Olimpica.

  • +4
Watford - Manchester City, 37. kolo Premiershipa, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: John Sibley/NMC/Pool

No, ni konkurencija ne spava, u 'lov' na Davida Silvu uključio se i David Beckham koji bi ga vrlo rado vidio u redovima svog Intera iz Miamija, a javljaju se i brojni klubovi iz arapskih zemalja te Kine.