NADA SE DEBIJU

Lakić: U Wolfsburgu je moj imidž bio narušen

02.02.2012 u 22:04

Bionic
Reading

Trener nogometaša Hoffenheima Holger Stanislawski ostavio je otvorenim pitanje hoće li pojačanje u siječanjskom prijelaznom roku Srđan Lakić zaigrati u subotnjoj utakmici 20. kola, kod kuće protiv Augsburga

'Lakiću sigurno ne nedostaje motivacije. Ipak, možda bi ljudi bili iznenađeni ako se nađe u početnoj postavi, pa čak i u kadru momčadi', rekao je Stanislawski.

Podsjećamo, Srđan Lakić (28) je u posljednjim trenucima zimskog prijelaznog roka ipak promijenio sredinu. Prešao je iz Wolfsburga u Hoffenheim na posudbu do kraja sezone, a onda će klub iz Baden-Württemburg imati pravo prvokupa na hrvatskog centarfora.

Lakić je minule jeseni sasvim pao u drugi plan kod Wolfsburgovog trenera Felixa Magatha i sada traži priliku za novo dokazivanje.

'Posljednjih nekoliko mjeseci u Wolfsburgu donijeli su puno štete mom imidžu, to me smeta. Zbog toga mi je jako drago da sam stigao novi klub, Hoffenheim, u kojem mogu pokazati što mogu i znam. Želim igrati što je više moguće. Želja mi je prikupiti 15 utakmica u Bundesligi i Kupu. To je moja misija. Nikada se nisam fokusirao na samo jednu utakmicu, to nije moj stil', izjavio je Lakić.