NAJBOLJA OPCIJA

Lakić se vraća u klub gdje je igrao najbolji nogomet?

30.01.2014 u 11:12

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Srđan Lakić (30) trebao bi do kraja zimskog prijelaznog roka, koji završava u petak u ponoć, napustiti Eintracht Frankfurt, a magazin Kicker kao najizgledniju opciju navodi povratak u Kaiserslautern...

Upravo je nakon odlaska iz Kaiserslauterna počela Lakićeva silazna putanja. U sezoni 2010/11 je postigao 16 pogodaka u Bundesligi što mu je u ljeto donijelo transfer u Wolfsburg. No, među ''vukovima'' se nije snašao, pa je u drugoj polovici sezone završio na posudbi u Hoffenheimu.

Povratak u Wolfsburg mu ponovno nije donio ništa dobro, pa je u siječnju prošle godine poslan na posudbu u Eintracht u kojem je debitirao s dva pogotka protiv HSV-a. No, nastavak nije bio tako idiličan, pa je ove sezone skupio samo osam nastupa u Bundesligi, a nešto više je igrao u Europa ligi u kojoj je i zabio dva gola. No, Kicker piše da se prilikom izlaska iz igre u dvoboju protiv ciparskog APOEL-a odbio rukovati s trenerom Arminom Vehom, što je dodatno pokvarilo njegov status.

Izvjesnim se stoga čini da neće dovršiti posudbu u Frankfurtu, a čini se da ga put vodi natrag u Kaiserslautern koji danas igra u drugoj ligi u kojoj trenutno zauzima treće mjesto. Lakić je za Kaiserslautern igrao od 2008. do 2011. godine, a prije toga je bio član Hrvatskog dragovoljca, Kamen Ingrada, Herthe i nizozemskog Heraclesa.