ŠOU ZA VRIJEME MEČA

Kyrgios napada sve živo, negativno spomenuo i Đokovića

24.05.2016 u 01:54

Bionic
Reading

Australski tenisač Nick Kyrgios u prvom kolu Roland Garrosa svladao je Marca Cecchinata sa 7 - 6 (6), 7 - 6 (6), 6 - 4, ali se opet nije proslavio svojim ponašanjem

Prvog dana drugog Grand Slama, pravi šou gledateljima priredio je kontroverzni tenisač poznat po brojnim grijesima iz prošlosti s teniskih terena.

Kyrgios je prvo glasno vikao na dodavača loptica da mu donese ručnik za što je od suca dobio upozorenje.

'Ne zato što si glasno rekao ručnik, nego način na koji si to rekao', objasnio je sudac Carlos Ramos svoju odluku dok se Kyrgios pokušao opravdati da je bila prevelika buka za vrijeme stanke i klinac ga ne bi čuo.

No nakon što je sankcioniran, Kyrgios se namjerio upravo na djelitelja pravde te mu je poručio da je 'nevjerojatno pristran'.

Australski igrač tu nije stao, nego je u raspravu ubacio i ime Novaka Đoković te je podsjetio kako je prvi igrač svijeta na Italian Openu zgrabio za ruku službenu osobu koja je provjeravala trag loptice.

'Kada Đoković gurne linijskog suca, on ne dobije ništa', rekao je Kyrgios, a o tim svojim navodima o ponašanju srpskog igrača pitali su ga novinari i poslije meča.

'Svi u ovoj sobi znamo da sam to ja napravio, nastao bi apsolutan cirkus', rekao je Australac koji je novinsku konferenciju ipak završio u pomirljivom tonu, odnosno izjavio je da suci imaju težak posao i da treba biti strpljiviji s djecom koja dodaju loptice.