Iskreni francuz

Kylian Mbappe na pitanje tko su favoriti za osvajanje Lige prvaka novinare ostavio u čudu; je li to namjerno napravio?

22.01.2020 u 13:44

Bionic
Reading

Mladi francuski napadač Kylian Mbappe svojim igrama oduševljava nogometni svijet. Mnogi analitičari su mišljenja kako će upravo Mbappe nastaviti tamo gdje će stati Messi i Ronaldo jer ima 'sve kvalitete da postane jedan od najvećih'

Iako se zadnjih godinu dana piše kako bi 21-godišnji Kylian Mbappe mogao postati novi igrač Real Madrida čini se kako će i dalje nositi dres Paris Saint-Germaina. Uostalom, još se razvija kao nogometaš i pred njim su najbolje sezone, a svakom novom utakmicom vrijednost mu raste. Naravno, konačni cilj bogataša iz Katara, koji su vlasnici PSG-a, je osvajanje Lige prvaka, a bez Mbappea to sigurno nije izvedivo.

Nakon ispadanja od Barcelone, zatim Real Madrida i Manchester Uniteda u prethodnim sezonama Lige prvaka mnogi nogometni analitičari su mišljenja kako bi ovo mogla biti dobra sezona za PSG koji uz Mbappea ima Brazilca Neymara u sastavu ima i Argentinca Di Mariju. Pravi mali Dream team!

No, kada su novinari Gazzette dello Sport upitali Mbappea da navede četiri najveća kandidata za titulu prvaka Europe mladi Francuz je sve iznenadio svojim odgovorom:

'Ove sezone Juventus je među favoritima, kao i uvijek, zajedno sa standardnim klubovima kao što su Real Madrid, Barcelona i Liverpool. S Ronaldom Bianconeri imaju taj element koji im je nedostajao da naprave razliku, a sa Sarrijem igraju lijep nogomet', iskren je bio Mbappe koji ili je lukav ili je već sada jako zreo za svoje godine.

Očito namjerno ne želi među favorite uvrstiti svoj PSG jer ga porazi i ispadanje iz prošlih sezona još uvijek jako boli.