SVE VODI PREMA TOME

Kylian Mbappe izigrat će Real kao nitko do sada i to će biti potvrđeno u prijenosu u nedjelju ujutro; u očima navijača 'Kraljevskog kluba' postat će omražen

20.05.2022 u 17:08

Bionic
Reading

Kylian Mbappe je odlučio, ali nogometni svijet ne zna je li izabrao ostanak u PSG-u ili odlazak u Real Madrid, sve dok ne postane službeno

Francuski napadač poručio je da će objaviti svoj izbor kada završi sezona, a to je u subotu navečer kada PSG igra zadnju prvenstvenu utakmicu protiv Metza.

Zadnjih dana pisalo se kako će otići prema Realu, ali izgleda da se dogodio preokret i Mbappe će izigrati 'Kraljevski klub' kao nitko do sada.

Naime, prema saznanjima L'Equipea, u Parizu će oko produljenja suradnje napraviti pravi spektakl nešto slično kao kada je LeBron James 2010. napustio Cleveland i otišao u Miami i to u izravnom prijenosu pred televizijskim ekranima.

Mbappe bi trebao novi ugovor potpisati s PSG-om u nedjelju ujutro u 10 sati, a taj događaj će se isto izravno prenositi na televiziji.

Možemo samo nagađati koliko će ugovor trajati, ali pretpostavlja se da je PSG svojoj najvećoj zvijezdi dao godišnju plaću do 60 milijuna eura neto, ali i nevjerojatan bonus od 120 milijuna eura samo za potpis. Osim toga u igri je i kapetanska traka, a Mbappe bi postao i gazda, jer bi imao moć otpuštanja trenera, a također bi donosio odluke o igračkom kadru.

PSG - Lens Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

'Ne znam njegovu odluku... to je nešto osobno između Kyliana Mbappea i kluba. Možda imam naznake, ali na Kylianu i klubu je da komuniciraju o tome', rekao je trener PSG-a Mauricio Pochettino.

I tako će Real, koji mu je nudio s bonusima oko 40 milijuna eura godišnjih primanja, te bio do kraja uvjeren da je Mbappe njihov, ostati praznih ruku, a Mbappe bi mogao odjednom postati omražen kod navijača madridskog velikana, jer ih je toliko dugo zavlačio i davao im nadu.