Odlazak sa stilom

Erling Haaland napušta Borussiju Dortmund na način kakav se rijetko viđa; evo koliko je potrošio na poklone svima u klubu!

20.05.2022 u 12:39

Bionic
Reading

Mladi norveški nogometaš Erling Haaland, koji iz Borussije Dortmund prelazi u Manchester City, odlučio je bogatim poklonima počastiti suigrače

Tako se doznaje kako je 21-godišnji Erling Haaland ukupno na poklone za suigrače iz Borussije potrošio čak pola milijuna eura.

Očito je odlučio otići sa stilom nakon što je postigao dogovor s Manchester Cityjem pa je tako svakom od 33 suigrača poklonio skupocjeni sat Rolex s osobnom gravurom.

Njemački list Bild doznaje kako je cijena svakog sata od 13 do 15 tisuća eura.

Uz sve to Haaland je posebne poklone darivao još ljudima koji rade u klubu među kojima su fizioterapeuti, kuhari, čistačice, portiri…

Prema klauzuli u njegovom ugovoru s Borussijom, Haalandova odšteta je 75 milijuna eura, a špekulira se da će ga Građani vezati petogodišnjim ugovorom koji bi mu jamčio zaradu od nevjerojatnih 585.000 eura tjedno!

'Bila mi je čast nositi ovaj dres. U Borussiji Dortmund imali smo nezaboravne trenutke, upoznali smo posebne ljude, a da ne govorimo o navijačima koji su uvijek bili dvanaesti čovjek na terenu. 'Žuti zid' je zaista nevjerojatan. Nikada neću zaboraviti ove stvari. Hvala svima', napisao je Haaland kada je službeno objavljeno da napušta klub. A iza sebe je ostavio dubok trag jer je u Borussiji zabio 86 golova na 89 utakmica. Čudesno!

A očito je odlučio otići sa stilom i na način kakav se rijetko viđa. Kapa do poda!

  • +5
Greuther Furth - Borussia D. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK