GUŽVA U RASPOREDU

Kruno Jurčić opleo po Rijeci i HNS-u: To nije normalno

22.07.2013 u 19:10

Bionic
Reading

Pred igračima Dinama je uzvrat drugog pretkola (utorak 20.45) Lige prvaka, no na maksimiru s većom pažnjom gledaju na dvije utakmice koje će uslijediti

Jasno je da protiv Fole svi priželjkuju i očekuju novu pobjedu, ali nakon uvjerljivih 5:0 u Luksemburgu Dinamo je već izborio plasman u iduću fazu. O utorku i Foli trener Dinama Kruno Jurčić rekao je:

'Ovu utakmicu stavljamo u kontekst uigravanja za ovu fazu sezone, a ja se samo mogu nadati da će doći igrati nogomet i da nas ne čeka novo probijanje bunkera. Polit ćemo travnjak kako bi lopta brže išla i kako bi što prije probili barijeru.'

Ono što je važnije i neizvjesnije uslijedit će unutar sedan dana nakon toga. Dinamo u nedjelju gostuje na Kantridi a u utorak dočekuje još nepoznatog protivnika na Maksimiru. Jurčić je želio odgodu derbija s Rijekom, i negativan odgovor prilično ga je naljutio.

'Da, problem je što igramo dvije utakmice u dva dana. Naravno. Nama je utakmica u Ligi prvaka važnija od Rijeke i željeli smo barem zamijeniti domaćinstva ali suparnik o tome nije želio ni pričati. Nisam mislio da ću o tome morati pričati jer sam mislio da je Savezu u interesu da omogućiti klubovima dobar nastup u Europi, ali sad više nema veze. Pa tog nema nigdje u Europi,' zaključio je Jurčić koji će morati pažljivo izbalansirati sastav između nedjelje i utorka.