ZASAD OSTAJE U ZENITU

Križanac: Laž je da me Mamić zvao

18.11.2008 u 00:00

Bionic
Reading

Iako su neki hrvatski mediji objavili priču da bi Ivica Križanac mogao nastaviti karijeru u zagrebačkom Dinamu, stoper Zenita tvrdi da ga nitko iz zagrebačkog kluba nije zvao. Ne da nije pričao s Mamićem, već ga ni ne pozna

Premda je jasno da Dinamu trebaju pojačanja kao što je Ivica Križanac, također je jasno da s igračem Zenita iz Dinama nitko nije pričao.

'Ne razumijem zašto se moraju izmišljati takve priče. Nisam pričao ni s Mamićem ni s ikim iz Dinama. S Mamićem se čak ni ne poznajem', pojasnio je Ivica Križanac u razgovoru za tportal, kojem je ugodna večera sa suprugom i kćeri zbog ove laži gotovo prisjela.

Doduše, da mu poziv iz Dinama i stigne, Omišanin kaže da bi razmislio.

'O tom - potom. Međutim, ja sam izjavio da bih se želio vratiti kući, a to znači prije svega u Hajduk. Nisam isključiv, ali ne mogu pričati ništa dok se nešto ne počne događati.'

Sa Zenitom vam je ostalo još jedno kolo u ruskom prvenstvu te dva u Ligi prvaka. Što dalje?

'Ima nas sedam, osam igrača koji smo rekli da bismo željeli napustiti klub. I koji imamo konkretne ponude iz europskih zemalja. Većini nam istječe ugovor kroz godinu dana i sada je idealno vrijeme i za nas i za klub da nas se pusti. Tako bi zaradili, prije svih u klubu. Ja sam već rekao da ne planiram produžavati ugovor. Dakle, razmišljam o odlasku, sasvim sigurno bliže kući', zaključio je Ivica Križanac.