NIKO ODUŠEVLJAVA

Kranjčar bacio u trans engleske medije

30.09.2013 u 09:27

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Niko Kranjčar prošli je vikend prvi put zaigrao od početka utakmice za svoj novi klub QPR. Prema ocjenama engleskih medija, njegova odlična tehnika i dodavanja začinili su igru londonskog kluba

QPR je u 9. kolu druge engleske lige pobijedio Middlesbrough s 2:0 i s 23 je boda i dalje vodeća momčad ljestvice. Nakon utakmice je pun pohvala na račun 29-godišnjeg veznjaka bio pomoćni trener Rangersa Kevin Bond koji Kranjčara poznaje iz zajedničkih dana u Tottenhamu gdje je također bio asistent Harryju Redknappu.

'Kranjčar je apsolutna kvaliteta. Nema punu igrača njegove razine u Championshipu, bez uvrede ikome. Sretni smo što ga imamo. Mogli ste vidjeti njegovu kvalitetu u trenucima kad je imao loptu i u načinu na koji je davao sebe. Bio je to odličan start za njega', naglasio je Bond.

'Niko je želio doći ovdje, silno je želio igrati, što je sjajno. Nije slučajnost da smo s njim u sastavu kliknuli puno bolje. Kada dobijete igrača koji zna kontrolirati loptu, igrat ćete bolje', zaključio je Bond.