reprezentativci se okupili

Kramarić zavapio: A joj, samo me to nemojte pitati!

26.05.2018 u 14:14

Bionic
Reading

Hrvbatska nogometna reprezentacija okupila se u Zagrebu, a potom nakon ručka krenula put Rovinja, gdje će boraviti do sljedećeg petka i pripremati se za nadolazeće SP u Rusiji

Izbornik Dalić okupio je u Zagrebu 20 igrača. Ivanu Rakitiću kasnio je let, pa je put Rovinja krenuo autom. No, tijekom popodneva svi će biti skupa. I navečer uživati u finalu Lige prvaka te bodriti - suigrače. Doduše, neće im biti lako jer na svakoj strani ima naših. U Real Modrić i Kovačić, a u Liverpoolu - Lovren.

  • +15
Okupljanje hrvatskih nogometnih reprezentativaca pred početak priprema za SP Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Finale Lige prvaka? A, ne, tu nemam favorita, svojim suigračima želim puno sreće i prije svega da se nitko ne ozlijedi. Neka bolji pobijedi!', rekao je Andrej Kramarić, napadač Hoffenheima, koji iza sebe ima izvrsnu sezonu. I zato se nada da će i u reprezentaciji nastaviti u istom ritmu.

'Izvrsno se osjećam, veliki je gušt biti ovdje. To je moje prvo Svjetsko prvenstvo i spremamo se, nadam se, za nešto veliko. Jako sam zadovoljan sezonom s Hoffenheimom, nadam se da ću tako nastaviti i u reprezentaciji'.

Komentirao je Kramarić skupinu, u kojoj smo s Nigerijom, Argentinom i Islandom.

'Prva utakmica protiv Nigerije je naše finale! To je jako dobra momčad, bit će to sigurno zanimljiva i teška utakmica. Tu već možemo otvoriti vrata prolaska u drugu fazu natjecanja. Mnogi od nas imaju iza sebe super sezonu, motivirani smo, prvi cilj je proći skupinu a onda je sve moguće. Uz malo sreće naravno, koja nam je nedostajala na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Sve je zasad super, nadam se da će ostati ta pozitivna energija i atmosfera, da budemo i dalje kao obitelj jer samo tako možemo napraviti ono što svi želimo'.

S obzirom da je jedan igrač viška samo u defanzivnom dijelu, onda pritiska zbog mogućnosti ispadanja s popisa za Kramarića nema.

'Svakom od nas je od malena san igrati SP, ali u Rusiju mogu samo 23 igrača. Nadam se samo da neće biti nikakvih ozljeda, a onda - kako izbornik odluči, tako će biti. Sezona je bila naporna, više-manje svi imamo super minutažu u klubovima tako da će, pretpostavljam, treninzi u Rovinju biti više 'osvježavanje nogu'.

A gdje mu najviše odgovara igrati, na krilu ili kao napadač?

'Joj, samo me toj nemojte pitati, nema na kojoj poziciji u napadu nisam igrao ove sezone. Bez brige, gdje god me izbornik bude stavio ja ću dati svoj maksimum'.