kvalifikacijE za sp 2018.

Kramarić se ne zamara Kosovom; evo zašto ga brine gostovanje kod Turske

28.08.2017 u 13:38

Bionic
Reading

Uoči dvije važne kvalifikacijske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, u borbi za nastup na Svjetskom prvenstvu, svoja razmišljanja s novinarima je podijelio napadač Andrej Kramarić

Na putu prema Svjetskom prvenstvu koje se sljedeće godine igra u Rusiji hrvatske nogometaše čekaju dva važna ogleda, prvo na Maksimiru s Kosovom (2. rujna) te nakon toga gostovanje kod Turske (5. rujna).

'Svi jako dobro znamo što se od nas očekuje. Kosovo ne bi trebao biti neki problem, a i od Turske - gdje moramo biti spremni na atmosferu koja nas tamo očekuje - smo kvalitetniji', kazao je mirnim glasom Andrej Kramarić koji bi trebao biti među prvih 11 na Maksimiru (nema Nikole Kalinića, op.a.). Očito Kramarića i društvo malo brine paklena atmosfera koja ih čeka na novom Eskişehir stadionu ppred 35 tisuća bučnih navijača.

'Iskreno, zadovoljan sam svojim igrama i sve je nekako krenulo kako treba. No, ne treba pretjerivati, sezona je tek počela', poručio je kratko napadač njemačkog Hoffenheima Kramarić.

  • +2
Okupljanje hrvatskih nogometnih reprezentativaca uoči susreta s Kosovom i Turskom Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL