OCJENE IGRAČA

Kovačić dobio što je htio, Rakitić nije bio pravi!

30.08.2015 u 10:35

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaši Luka Modrić, Mateo Kovačić i Ivan Rakitić sudjelovali su u pobjedama Reala i Barcelone u subotu, a prema ocjenama španjolskih medija, nisu se posebno istaknuli u ovom kolu...

Real je kod kuće pobijedio Betis s čak 5:0, s Lukom Modrićem od prve minute. Ovaj put naš je veznjak izazvao strah na tribinama nakon što je s bolnom grimasom završio na terenu potkraj prvog poluvremena, ali stopalo je izdržalo.

'Bernabeu je utihnuo kada je pao na tlo u bolovima nekoliko sekundi,' piše španjolski As o našem veznjaku koji nije bio među najistaknutijima na terenu. U 75. minuti zamijenio ga je Mateo Kovačić.

'Debitirao je kao zamjena za sunarodnjaka i to ovaj put na poziciji u sredini terena, tamo gdje kaže da najviše voli igrati. Držao ju je u paru s Casemirom,' opisuje As nastup mladog 21-godišnjaka, bez posebnih superlativa za ono što je prikazao. Podsjetimo, protiv Sportinga je ušao s klupe na lijevu ofenzivnu stranu, no Benitez ga je sad iskušao na poziciji više prema nazad.


Španjolski dnevnik najlošije kritike da je Ivanu Rakitiću u dvoboju protiv Malage koji je Barca tijesno dobila 1:0.

'Nije to bila njegova najbolja utakmica. Više je spadao u prosjek, među u kvalitetne, no na kraju mu je laknulo,' ocjena je Ivana Rakitića koji je recimo u prvom kolu protiv Athletica bio jedan od najboljih na terenu.