znakovite riječi

Kovač poslao poruku frustriranom braniču Bayerna i odgovorio na posljednje kritike

14.12.2018 u 17:48

Bionic
Reading

Uoči dvoboja protiv Hannovera ove subote Niko Kovač potvrdio je da Arjen Robben neće više igrati u ovoj kalendarskoj godini te naglasio da zna da može računati na Matsa Hummelsa, a kritike sportskog direktora Hasana Salihamidžića ga nisu zaboljele...

Bivši hrvatski izbornik kupio je mir u Bavarskoj s tri pobjede u nizu, no remi u golijadi 3:3 protiv Ajaxa u Ligi prvaka ponovo je pobudio sumnje u njegov rad.

  • +2
Ajax Amsterdam - Bayern München, 6. kolo Lige prvaka, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Među onima koji nisu imali pozitivne riječi o igri Bayerna u Amsterdamu bio je i sportski direktor Hasan Salihamidžić koji je dosad držao leđa Kovaču, ali to našeg stručnjaka nije previše zaboljelo.

'Razmimoilaženje mišljenja je normalno. Oni koji su u braku znaju da uvijek ima različitih mišljenja. Neke stvari koje je Braco naglasio ni meni se nisu svidjele,' priznao je Niko Kovač pa otkrio da na Arjena Robbena zbog problema s mišićem neće moći računati u tri utakmice na kraju kalendarske godine:

'Prevelik je rizik. Zbog toga ćemo to tako rješavati da bude spreman do 4. siječnja.'

Vruća tema u Bayernu je i pozicija Matsa Hummelsa koji kod Kovača više sjedi na klupi nego kod prethodnika, a u derbiju protiv Borussije Dortmund trener ga je natjerao da igra bolestan i to je ovaj javno otkrio nakon utakmice.

'Znam što može i što je sve postigao ove sezone te da se na njega može računati, kao i na ostale koji sjede na klupi,' poslao je Nico umirujuću poruku uglednom njemačkom braniču, ali i dao naslutiti da će ga nastaviti držati među rezervama...