kritike na račun ekipe

Baš kad smo pomislili da se Kovaču više ne trese stolica, oglasio se sportski direktor

14.12.2018 u 12:19

Bionic
Reading

Nakon remija s Ajaxom, odnosno pete utakmice u kojoj nije poražen, njemački su mediji pisali kako Niko Kovač uživa puno povjerenje na klupi Bayerna

Turbulentnu sezonu odrađuju čelnici Bayerna, a prvi na udaru našao se bivši hrvatski izbornik i trener koji je u ljeto preuzeo momčad - Niko Kovač. Uz njega, prst sumnje uperen je u Hasana Salihamidžića, sportskog direktora bavarske momčadi.

Međutim čelnici bavarskog kluba, Uli Hoeness i Karl-Heinz Rummenigge, javno su dali podršku Salihamidžiću.

  • +2
Ajax Amsterdam - Bayern München, 6. kolo Lige prvaka, 2018./19. Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Predsjednik kluba Hoeness želio je da Salihamidžić bude sigurniji tijekom svojih TV nastupa te da govori uvjerenije i kritičnije. Nakon utakmice s Ajaxom to je Salihamidžić i učinio, a Hoenessu se svidjelo.

'Brazzo sada ima potpunu podršku da krene još žešće. To mi se jako sviđa jer netko mora istupiti', naglasio je Hoeness, koji je ranije također davao podršku bivšem reprezentativcu BiH.

No sve to kao da je ohrabrilo Salihamidžića, koji je - iako mu je dosad čvrsto čuvao leđa - okrenuo priču protiv Kovačeve momčadi, odnosno njezine igre.

Primio je Bayern tri gola u dvoboju koji je završen 3:3.

'Nismo igrali dobro. Istina, prvi smo u grupi, ali to je jedina pozitivna stvar nakon ove utakmice. Protivnik je odradio odličan posao, napravili su odličan pritisak kojeg smo se jedva oslobađali. Morali smo postići više golova u prvom poluvremenu jer smo ovako ispustili utakmicu iz svojih ruku. Nismo imali kontrolu na sredini terena, ali pozitivno je to što smo pokazali da se možemo vratiti. Loša strana je to što smo olako dozvolili protivniku da preuzme kontrolu nad utakmicom i to se mora promijeniti', naglasio je Salihamidžić nakon gostovanja u Amsterdamu.

Salihamidžić očito više nikoga neće štedjeti kritika, što nije dobro ni za našeg trenera Niku Kovača.