crna serija

Kovač i navijači Bayerna strepe: Neće se valjda po peti put dogoditi isto?

07.12.2018 u 09:36

Bionic
Reading

Nogometaši Bayerna ove sezone u Bundesligi imaju katastrofalne rezultate na domaćem terenu u Bundesligi, a ako ove subote kiksaju protiv Nürnberga, bit će im to peti neuspjeh u nizu na Allianz Areni...

Bayern zaostaje ogromnih devet bodova za vodećom Borussijom Dortmund i mora početi pobjeđivati iz tjedna u tjedan ako se želi vratiti u borbu za naslov prvaka.

  • +10
Niko Kovač trener FC Bayerna Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Niko Kovač malo je smanjio pritisak pobjedama protiv Benfice i Werdera, no mora nekako popraviti najveću slabost svoje momčadi ove sezone u Bundesligi, a to je igranje na domaćem stadionu.

Naime, Bavarci su u očajnoj seriji od četiri utakmice u nizu kod kuće bez pobjede. Sve je počelo remijem 1:1 protiv Augsburga pa je uslijedio teški poraz 3:0 od Borussije M'gladbach te još jedan 1:1 protiv Freiburga, a prije dva tjedna tek 3:3 protiv Fortune Düsseldorf.

Ove subote momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik igra protiv Nürnberga koji se nalazi na 15. mjestu ljestvice i čini se kao idealan protivnik za prekid krize, no Fortuna je bila zadnja kad je igrala s Bayernom i svejedno je ostala neporažena u Münchenu.

Novi kiks Bavaraca bi naravno bio veliko iznenađenje, ali već smo navikli ove sezone. Kovača bi pak ponovo doveo na sam rub...