klub želi roga

Milan se odlučio riješiti Halilovića, a dovesti drugog darovitog Hrvata?

07.12.2018 u 09:24

Bionic
Reading

U Italiji se pojavila priča kako će Alen Halilović u siječnju otići iz Milana, a klub će umjesto njega pokušati u svoje redove dovesti Marka Roga...

Podsjetimo, Halilović uglavnom sjedi na tribinama ili na klupi ove sezone kod Gennara Gattusa, a kad je dobio napokon priliku protiv Dudelangea u Europskoj ligi, nije briljirao na travnjaku.

  • +11
Hrvatski nogometaš Alen Halilović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Alen će morati u siječnju otići na posudbu kako bi ponovo redovito igrao nogomet, a u Italiji se pojavila priča kako Milan ipak ne odustaje od hrvatskih mladih nogometaša i sprema se dovesti drugog talenta.

Riječ je o Marku Rogu koji je 2016. godine iz Dinama prešao u Napoli, no unatoč povremenim bljeskovima nikad nije uspio nametnuti se kao prvotimac.

Mladi 23-godišnji veznjak kod Ancelottija ove sezone ima sedam nastupa u Seriji A i jedan postignuti gol, no vjeruje se da bi već u siječnju trebao promijeniti sredinu.

Milan tu vidi svoju priliku pojačati vezni dio momčadi koja napokon dobro gura u talijanskom prvenstvu i nalazi se na četvrtom mjestu koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone...