8. kolo

Koronavirus se neviđeno brzo proširio među hrvatskim vaterpolistima i nastala je pomutnja; odmah su odgođene tri utakmice

07.01.2022 u 12:16

Bionic
Reading

Tri utakmice 8. kola Prvenstva Hrvatske za vaterpoliste, koje su trebale biti odigrane u subotu, 8. siječnja, odgođene su zbog povećanog broja pozitivnih testova na koronavirus u nekoliko momčadi

Vijest kako su tri utakmice odgođene su zbog povećanog broja pozitivnih testova na koronavirus među igračima, objavio je Hrvatski vaterpolski savez na svom mrežnom portalu (hvs.hr).

Odgođene su utakmice Zadar 1952 - Mladost, Primorje EB - POŠK i KPK - Mornar BS, a odluku je donio povjerenik za natjecanje HVS-a Milivoj Bebić.

Iz HVS-a su priopćili da nekoliko igrača iz momčadi Zadar 1952, Mladost, Primorje EB i Mornar BS imaju pozitivne nalaze testova te da još nekolicina igrača Zadra i Mladosti imaju blaže simptome pa se čekaju nalazi njihovih testova, a uz to se tako provode i testiranja u drugim momčadi nad igračima koji su bili u kontaktu sa zaraženima. Tako se koronavirus neviđeno brzo proširio među hrvatskim vaterpolistima i napravio je kaos kada je raspored u pitanju.

Novi datum odigravanja susreta bit će određen kada se za to steknu uvjeti.