NOVA NAVIJAČICA ANE I LUCIJE

Korisnica Visine kartice osvojila putovanje života na OI u London

02.05.2012 u 13:05

Bionic
Reading

Sretna korisnica Visine kartice osvojila je putovanje na najpopularniji i najspektakularniji sportski događaj u svijetu - Olimpijske igre, koje će se ovo ljeto održati u Londonu. Zdenka Jašić, sretna dobitnica, primila je svoju nagradu danas u Splitu, a uručile su joj ju TV voditeljica Marijana Batinić te Ana i Lucija Zaninović, naše olimpijske uzdanice i članice Teama Visa. Visu je predstavljala Visina country menadžerica u Hrvatskoj Gorana Perišić Kranjčec

Samo zahvaljujući korištenju Visine kartice pri plaćanju proizvoda i usluga između 1. i 25. ožujka, Zdenka Jašić osvojila je četverodnevni boravak u luksuznom hotelu u Londonu, avionsku kartu, prijevoz te 150 funti za trošenje na Visa Olympic kartici i, što je najvažnije, ulaznice za brojna olimpijska događanja.

Ceremonija dodjele nagrada održana je u splitskom šoping centru City Centar One gdje su mladi hrvatski taekwondoaši imali priliku upoznati Anu i Luciju Zaninović koje će među stotinjak hrvatskih sportaša sudjelovati na Olimpijskim igrama u Londonu.

Ljubitelji borilačkih vještina fotografirali su se zajedno sa svojim heroinama te dobili njihove autograme.

Marijana Batinić na treningu tea-kwon-doa sa sestrama Zaninović

Hrvatske blizanke i olimpijske nade koje su sudjelovale u kampanji 'Idemo svi' ponosne su članice Teama Visa, globalne sponzorske inicijative koja podržava sportaše u njihovim naporima da ostvare svoje snove za kvalificiranjem i sudjelovanjem na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama. Visa će sponzorirati sestre na njihovom putu na Olimpijske igre u Londonu 2012.

Tijekom dodjele nagrade sretnoj dobitnici Ana i Lucija (video intervju možete vidjeti OVDJE) zahvalile su Visi na podršci te su naglasile kako su jako sretne što će Visa podržati hrvatske olimpijce u Londonu.

Pobjednici Visine olimpijske kampanje izvučeni su 30. ožujka, a osim putovanja u London, Visa je izvukla i dobitnike 100 vrećica i ruksaka. Kako bi sudjelovali u nagradnom izvlačenju, hrvatski korisnici Visine kartice samo su trebali koristiti svoju Visa karticu u plaćanju bilo kojih proizvoda i usluga.

Nagradna igra je izazvala velik interes među korisnicima kartica koji su ih koristili za velik broj kupnji, od onih najmanjih svakodnevnih troškova do puno većih kupovina.

'Kao globalni sponzor Olimpijskih igara preko 25 godina htjeli smo nagraditi i oduševiti Visine korisnike kartica u Hrvatskoj kroz našu Go World kampanju te naglasiti praktičnost i prednosti plaćanja Visinom karticom. Sretna dobitnica će imati mogućnost podržati naš nacionalni olimpijski tim te biti dijelom jedinstvenog i spektakularnog sportskog događaja', rekla je Visina country menadžerica za Hrvatsku Gorana Perišić Kranjčec.