MOŽE malo ODAHNUTI

Kopiću se isplatilo moliti za podršku Torcidu: Hajduk ga nagradio usred krize!

07.05.2018 u 19:04

Bionic
Reading

Željko Kopić i njegov stručni stožer vodit će Hajduk i sljedeće sezone. Potvrdio je to splitski klub u doba velika krize rezultata, što je rijetkost na Poljudu, a proizašlo je iz podrške koju je nakon poraza od Rudeša dobio od Torcide...

Kopić napokon može malo odahnuti. Hajduk mu je odlučio produžiti ugovor pa će i sljedeće sezone biti na vrućoj klupi na kojoj mnogi nisu dugo ostali, pogotovo ako bi zaredili loši rezultati.

  • +11
Hrvatski Telekom Prva liga, 33. kolo, NK Rudeš - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

A baš je u takvoj krizi splitski klub, jer je nakon poraza od Dinama remizirao sa Slavenom pa u nedjelju izgubio kod Rudeša i tako ostao bez izgleda osvojiti HT Prvu ligu, iako je ove sezone imao priliku osvojiti prvo mjesto pokraj neuvjerljivih 'modrih' i oslabljene Rijeke.

U prošlosti bi treneri zbog takvih rezultata dobivali otkaz, ali Željko Kopić povukao je pravi potez kad je nakon poraza u Kranjčevićevoj otišao tražiti razumijevanje od navijača Hajduka, upozorivši ih da situacija u svlačionici trenutno nije idilična, za što je djelomično kriva Torcida koja je silom htjela srušiti predsjednika Kosa, što joj je i uspjelo, baš u nezgodnom trenutku za klub.

Navijačima se svidio potez Kopića, a oni su ti koji u Hajduku imaju ključnu riječ kad su kadrovske promjene u pitanju u posljednje vrijeme i to mu je donijelo produženje ugovora.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

'Sretan sam zbog nastavka suradnje. Otkako sam u klubu još više sam spoznao njegovu veličinu i emociju koju nosi. U proteklom periodu imali smo dosta lijepih trenutaka na koje sam ponosan, ali isto tako sam i u određenim trenucima osjetio koliko se stvari brzo mijenjaju. Vjerujem da ću sa svojim suradnicima opravdati ukazano povjerenje te da ćemo svi zajedno u klubu doći do ostvarenja zacrtanih ciljeva, a samim time i pružiti zadovoljstvo navijačima koji su nam podrška na tom putu,' prenosi službena stranica izjavu Željka Kopića nakon što je nagrađen.

Na njegovu žalost, ako se kriza nastavi protiv Istre, Osijeka i Rijeke u prvenstvu, a Hajduk izgubi i finale Kupa protiv Dinama, papir kojeg je ovog ponedjeljka potpisao neće mu puno pomoći...