hajduk i dalje u krizi

Kopić iskreno priznao: Nije lako čupati se iz ove neprirodne situacije

26.08.2018 u 21:23

Bionic
Reading

Hajdukov trener Željko Kopić smatra da su igrači dali sve od sebe tijekom remija 2:2 u Zaprešiću protiv Intera ove nedjelje te se nada da će daljnim radom sve doći na svoje mjesto...

Splitska momčad nakon pet odigranih kola HT Prve lige još čeka na pobjedu. Treći remi sezone dogodio se ove nedjelje protiv Intera, a iako je Hajduk gubio većim dijelom susreta, na kraju je propustio izgledne prilike pobijediti.

  • +13
Inter - Hajduk, 5. kolo 2018./19. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Njegova ekipa sada je udaljena ogromnih deset bodova od vodećeg Dinama i tako gotovo već ispala iz borbe za titulu na kraju kolovoza, no Željko Kopić čija ostavka nije prihvaćena se ne predaje.

Inter - Hajduk 2:2 (5. kolo 2018./19., 26.8.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

'Sigurno da je ovo sve ostavilo traga na nas i nije lako čupati se iz ove situacije koja je neprirodna za Hajduk i nije dobra. Ovaj tjedan smo dobro radili i bilo je dobrih stvari na utakmici, ali ostaje žal za pobjedom,' izjavio je Hajdukov strateg pa zaključio:

'Treba nastaviti kvalitetno raditi pa će vjerujem doći sve na svoje mjesto.'

U Interovom taboru zadovoljni su još jednim pozitivnim rezultatom u sezoni koja za njih nije dobro počela, no momčad iz kola u kolo igra sve bolje.

'Hajduk u kakvom je god stanju je Hajduk, bod je osvojen i možemo biti zadovoljni i u miru se pripremati za sljedeću utakmicu,' kaže Samir Toplak.

Inter - Hajduk, izjave trenera Izvor: Screenshot / Autor: Youtube