POSLIJE PORAZA

Kontroverzni Mourinho dotakao se Modrića pa otkrio što je napravio s medaljom

09.08.2017 u 08:19

Bionic
Reading

Real Madrid je osvojio Europski superkup nakon što je svladao Manchester United 2:1, a menadžer engleske momčadi Jose Mourinho pred novinarima je pohvalno govorio o suparniku

 'Kraljevi' su zasluženo podigli novi trofej, nadigrali su uglednog protivnika s 'Otoka' pa ni kontroverzni portugalski stručnjak nije mogao pronaći pravi alibi za poraz osim u kvaliteti Realovaca.

'U Premiershipu ne postoji momčad kao što je Real. Imamo puno vrhunskih klubova, ali niti jedan nije kao Real. Niti jedan veznjak Reala nema replike, nema kopije Modrića, nema kopije Kroosa, nema kopije Casemira', rekao je Mourinho.

  • +24
Finale Europskog superkupa; Real Madrid - Manchester United Izvor: Reuters / Autor: PETER CZIBORRA

I da, Mourinho je u pravu, aktualni europski prvak dobio je bitku na sredini terena gdje se opet istaknuo hrvatski reprezentativac Modrić.

Inače, Mourinho je napravio  i jednu prelijepu gestu, svoju medalju za sudjelovanje u Europskom superkupu je poklonio odmah poslije utakmice jednom dječaku.

'Ponekad ni kada pobijedim ne čuvam medalje, a za tog klinca, za kojeg ne znam odakle je, to je neprocjenjivo,' otkrio je Mourinho.

Mourinho poklonio medalju

Portugalac nije bio zadovoljan suđenjem.

'Njihov vodeći gol bio je neregularan jer je postignut iz zaleđa. Da je korištena sudačka video analiza rezultat bi bio 1-1', kazao je Mourinho te još jednom bocnuo djelitelje pravde:

'Real je pun fantastičhih igrača, ali mi smo bili u igri skoro do samog kraja susreta. Kažem skoro do samog kraja, odnosno do trenutka kada je u igru ušao Ronaldo (83. minuta). Naime, prilikom svakog duela s Ronaldom sudac bi dosudio prekršaj za Real', istaknuo je Mourinho.