DOBIO PO NOGAMA, ALI...

Rakitićeva 'žrtva' oduševila Španjolce: Uvijek je tu za suigrače!

08.08.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Ivan Rakitić dobio je visoku ocjenu za svoj nastup u pobjedi 5:0 protiv Chapecoensea, a dnevnik Sport naglašava da je kod prvog pogotka još jednom potvrdio da je pravi timski igrač...

Nakon što je postalo jasno da Verratti ne dolazi u Barcelonu, utihnule su glasine o odlasku 29-godišnjeg hrvatskog reprezentativca s Camp Noua, a u dvoboju za trofej Gamper igrao je od prve minute, što potvrđuje da ga cijeni i novi trener Ernesto Valverde.

  • +16
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Rakitić je odigrao dobru utakmicu za koju mu je dnevnik Sport dao visoku ocjenu 7, a posebno je Španjolce oduševila njegova nesebičnost kod prvog gola Deulofeua: Ivan je dobio po nogama u toj akciji i završio na tlu previjajući se, ali je uspio prije toga poslužiti suigrača koji je poslao loptu u praznu mrežu.

'Mogao je pucati, ali je dodao Deulofeuu kojem je bilo lako zabiti. Hrvat uvijek radi ono što je najbolje za njegove suigrače,' hvali našeg reprezentativca spomenuti dnevnik.

Sljedeći veliki izazov za Ivana bit će dva dvoboja španjolskog Superkupa protiv Reala, čemu se sigurno veseli, jer je na posljednja dva zabio 'kraljevskom klubu', u Primeri i na International Champions Cupu...