ili nijemac ili 'talijan'

Koliko je u stvari Ferrari loš? Sebastian Vettel razotkrio sve nedostatke svog bolida i postavio intrigantno pitanje

04.08.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Bivši svjetski prvak u Formuli 1, Nijemac Sebastian Vettel katastrofalno je ušao u sezonu i iz prve četiri utrke ima samo deset bodova, a što mu je trenutno osigurava tek 13. mjesto u poretku vozača

Četverostruki svjetski prvak u Formuli 1 vozi užasno ove godine za razliku od njegovog timskog kolege iz Ferrarija Charlesa Leclerca koji je dva puta bio na pobjedničkom postolju i ima ukupno 33 boda.

Vettel je jednom bio šesti i dva puta deseti, što je podatak kojim se ne može pohvaliti.

Ni on ne zna što je razlog ovako loših rezultata.

'Bolid je veoma težak za voziti. Mučim se, a ne znam razlog. Jedino znam da nešto ne štima. Ovako nećemo postići ništa, nešto ne valja. Ili ja ili bolid? Ovo nije nimalo lijepo', rekao je Vettel.

Vettel će na kraju sezone napustiti Ferrari i još uvijek ne zna gdje će i hoće li uopće nastaviti karijeru.

Ovog vikenda na stazi u Silverstoneu vozit će se još jedna utrka, 70th Anniversary Grand Prix, peta od 13 predviđenih utrka ovogodišnjeg SP-a.

Novu sezonu Formule 1 pratite na Arenasport 2 kanalu samo na MAXtv-u. MAXtv pruža najveći izbor sportskih, filmskih i zabavnih sadržaja koje gledajte na televizoru ili mobilnom uređaju bilo gdje u Hrvatskoj. O svemu više saznajte OVDJE.

  • +15
Formula 1, Velika nagrada Velike Britanije, Silverstone, 2.8.2020. Izvor: Profimedia / Autor: FLORENT GOODEN / AFP / Profimedia