ZNA SE TKO JE OMILJEN

Koga briga što tenisačice misle o Šarapovoj, ovo će ih sve dodatno razbjesniti

24.05.2017 u 09:38

Bionic
Reading

Marija Šarapova možda nije omiljena kod svojih kolegica, ali je zato obožavaju navijači pa nije čudo što gotovo svaki tjedan stižu pozivnice od velikih turnira

Nekada su tenisačice govorile o Šarapovoj da baš nije osoba za druženje na WTA Touru, a sada opet zbog nje luduju, jer lijepa Ruskinja poslije suspenzije zbog dopinga dobiva pozivnice za velike turnire i ne treba igrati na malima ili prolaziti kroz kvalifikacije.

Stuttgart, Madrid i Rim prvi su turniri koji su dali wild-card Šarapovoj, a ona je to iskoristila što je izazvalo bijes pojedinih tenisačica (Bouchard, Radwanska, Lučić-Baroni, Kerber...).

No iako su pale teške riječi i dalje stižu pozivnice na kućnu adresu peterostruke pobjednice Grand Slama. Prije pet dana organizatori turnira na travnatoj podlozi u Birminghamu dali su pozivnicu Šarapovoj (nudio je i Rosmalen u Nizozemskoj), a najnovija je sada stigla iz Kanade i to sa Mastersa iz Toronta ( Rogers Cup) koji je na rasporedu u kolovozu.

  • +5
Marija Šarapova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Direktor turnira u Kanadi Karl Hale nazvao ju je omilijenom igračicom kod fanova te istaknuo da je ona svoju kaznu odradila. Riječi koje neće dobro sjesti drugim tenisačicama, ali to što one misle, kao što se vidi, ni najmanje nije važno organizatorima turnira koji su pod ingerencijom WTA-a.