UMJESTO ŠIMUNIĆA?

Knežević pozvan za susret s Kazahstanom

29.09.2009 u 15:03

Bionic
Reading

Na listi igrača koji će konkurirati za reprezentacijske susrete s Katarom u Rijeci i Kazahstanom u Astani naći će se i ime Darija Kneževića, stopera talijanskog Livorna koji je zadnji put za Hrvatsku nastupio protiv Andore u Zagrebu, prije točno godinu dana

Budući da je situacija s ozlijeđenim Josipom Šimunićem u najmanju ruku dvojbena, izbornik Slaven Bilić odlučio je grupi pozvanih igrača priključiti i oporavljenog Darija Kneževića i tako pojačati stopersku liniju. Također, potvrdio je da trećeg vratara nema namjeru zvati.

Podsjetimo, Kneževićeva ozljeda zadobivena u sudaru s Runjom na utakmici s Poljskom i čitav niz vezanih ozljeda nakon toga, uključujući i komplicirani operativni zahvat, nekadašnjeg su standardnog člana 'vatrenih', a u međuvremenu člana torinskog Juventusa, praktički udaljile iz kluba i reprezentacije na više od godinu dana.

Knežević je za hrvatsku reprezentaciju upisao ukupno 12 nastupa, posljednju utakmicu odigrao je 15. listopada prošle godine kada je u 79. minuti zamijenio Ivicu Križanca protiv Andore u Zagrebu.

Knežević će se reprezentativcima priključiti 5. listopada u Rovinju jer njegov Livorno dan ranije gostuje kod Sienne.