zvijezde Liverpoola

Klopp na pitanje o tajni uspjeha Salaha i Manea dao iskren odgovor koji ima veze s njihovom vjerom; ali to nije sve

21.02.2022 u 12:51

Bionic
Reading

Godinama afrički nogometaši Mane i Salah igraju važnu ulogu u Liverpoola, a što je zapravo jedna od tajni njihova uspjeha otkrio je njihov trener Juergen Klopp

Na nedavno završenom Afričkom kupu nacija Sadio Mane i Mohamed Salah sučelili su se u finalu u kojem su Mane i Senegal bili sretniji i spretniji u lutriji izvođenja penala od Egipta koji je predvodio Salah.

No, po povratku s kontinentalnog prvenstva brzo su se vratili obvezama u Liverpoolu i teškim utakmica koje ih čekaju u Premierligi te Ligi prvaka.

Nisu tražili poseban tretman niti dodatni odmor od trenera Kloppa, a kada su stratega Liverpoola pitali u čemu je zapravo njihova tajna uspjeha kratko je rekao:

'Obojica uopće ne piju alkohol! To je obično glavni problem kada slaviš nešto, to ubija ili produžuje vrijeme oporavka', kazao je Klopp.

Naime, kao što je poznato Mane i Salah prakticiraju vjeru islam i zbog toga ne piju alkohol. No, to nije sve. Klopp je oduševljen kako si natjecatelji i atlete.

'Oni su bili spremni dan nakon finalne utakmice Afričkog kupa nacija. Obojica su čudo prirode i nadam se da će tako biti zauvijek. Oporavili su se nevjerojatno brzo', kazao je Klopp.

  • +5
Liverpool - Leicester City, Premiership, 2021/22. Izvor: Profimedia / Autor: Oli SCARFF / AFP / Profimedia