nije mu prvi put

Kimi Raikkonen mrtav pijan na dodjeli nagrada; jedva je stajao na nogama...

08.12.2018 u 14:42

Bionic
Reading

Svjetska automobilistička federacija (FIA) u ruskom je St. Peterburgu organizirala završnu svečanost na kojoj su podijeljene nagrade najboljima u protekloj sezoni. No, sve je ostalo u sjeni 'nastupa' legendarnog Finca Kimija Raikkonena (39) koji se poprilično opustio

FIA je završetak sezone obilježila dodjelom pehara i priznanja, a u trenutku kad je Finac Kimi Raikkonen trebao preuzeti pehar za osvojeno treće mjesto u minuloj sezoni nastao je pravi šou.

'Ledeni' je Finac vidljivo teturao, jedva je i stigao do pozornice, ali tamo nije znao kuda krenuti, lijevo, desno, ravno... Totalno se pogubio, 'lutao' je po pozornici, a bilo je očito kako je pijan. Kako god bilo, njemu je bilo sjajno, grlio je sve redom, a najsrdačnije svog klupskog kolegu Sebastiana Vettela (31) iz Ferrarija.

Kamera je u jednom trenutku snimila i njegovu suprugu Minttu Virtanen čiji je izraz lica najbolje govorio kako se osjeća. I ne, nije bila ponosna na supruga...

Je li Raikkonen stvarno bio pijan? TV voditeljica Nicki Shields njegov je izlazak samo kratko prokomentirala:

'Kimi je jako uživao u večerašnjoj zabavi.'

Inače, slavni Finac nikad nije skrivao da ima problema s alkoholom, svjetski prvak iz 2007. godine čak je i u svojoj biografiji priznao da je 2012. godine u jeku sezone - između dvije utrke - čak 12 dana bio konstantno pijan! Da, to je priznao, a sva pijanstva za koje se ne zna ili ona koja su dokumentirana tijekom svih ovih godina... Bilo je toga previše, no ledeni Finac i dalje tvrdi kako je s alkoholom tek 'rekreativac' iako njegova ljubav prema votki kazuje potpuno drugu priču.