KLJUČNA FIGURA

Kek se brine za Franka Andrijaševića: Moramo popričati!

30.04.2017 u 12:25

Bionic
Reading

Trener Rijeke Matjaž Kek smatra da mora odmoriti i ohrabriti Franka Andriješevića koji je u posljednjim utakmicama pao u formi, a prije toga je bio ključna figura u igri momčadi...

Slovenski strateg i nakon pobjede protiv Intera 2:0 na Rujevici ove subote ostaje oprezan. Pet kola je do kraja, Rijeka ima +8 u odnosu na Dinamo, no euforiji još uvijek nema mjesta.

  • +3
MAXtv Prva liga, 31. kolo: Rijeka - Inter Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'U nogometu se događaju velika čuda. Razumijem navijače, ljude koji nisu direktno u sportu, ali ima se još što igrati. Hvala na čestitkama, ali još su preuranjene,' naglasio je Matjaž Kek pa se osvrnuo na susret s Interom:

'Možda je nedostajao još koji gol, ali ovo je ipak bila treća utakmica u tjednu i igrači su napravili ono što smo svi htjeli i zadržali smo bodovnu razliku. Drago mi je što smo priveli utakmicu kraju bez kartona i pritom odmorili Bradarića.'

Rijeka - Inter 2:0 (31. kolo 2016./17., 30.4.), sažetak Autor: YouTube

Jedina briga za Keka je pad forme Franka Andrijaševića koji nakon derbija s Dinamom više nije u prvom planu na travnjaku, a bio je tijekom većeg dijela sezone ključna figura Rijeke.

'Franka sada treba malo odmoriti za finiš sezone. Moramo popričati i dati mu moć i dinamiku koja mu možda nedostaje. Treba malo mirnoće i koncentracije, koji trening na planu realizacije i bit će to dobro,' zaključuje strateg vodeće momčadi MAXtv Prve lige.