KALVARIJA SE NASTAVLJA

Katastrofa Lindsey Vonn uoči početka skijaške sezone!

12.11.2016 u 16:24

Bionic
Reading

Najuspješnija skijašica svih vremena, Amerikanka Lindsey Vonn slomila je ruku na treningu u Coloradu i vjeruje se da će morati na operaciju i propustiti početak sezone u brzim disciplinama...

Američka 32-godišnja skijašica posljednjih godina muku muči s ozljedama, a koljeno joj je 2014. godine toliko stradalo da joj je i karijera bila u pitanju. Ipak, prošle se sezone vratila i nizom pobjeda postala najuspješnija natjecateljica Svjetskog kupa svih vremena, da bi ipak zbog nove ozljede propustila završne utrke i ostala bez velikog Kristalnog globusa.

Čini se da nova sezona ništa nije bolje počela za Lindsey Vonn koja je prema tvrdnjama talijanskih i švicarskih medija ovih dana slomila ruku na treningu u Coloradu. Vjeruje se da će morati na operaciju zbog koje će propustiti prve utrke u brzim disciplinama, kao i onu u Lake Louisu početkom prosinca, a možda i cjelokupni uvodni dio Svjetskog kupa.

Tako bi Vonn mogla ostati ponovo bez velikog Kristalnog globusa i prije nego što je sezona praktički počela, a u tom slučaju preostaje joj fokusirati se na Svjetsko prvenstvo koje je na rasporedu u veljači u Saint Moritzu.