BIT ĆE TU JOŠ SVEGA

Katalonski medij blizak Barceloni otkrio što se točno nudi PSG-u za Neymara; vrlo zanimljiva opcija...

21.06.2019 u 16:38

Bionic
Reading

Španjolski mediji stalno traže neku ekskluzivu vezanu uz mogući transfer Neymara iz PSG-a u Barcelonu, a sada se pojavila nova verzija

Sve se više piše o povratku Neymara u Barcelonu iz PSG-a u koji je stigao prije dvije sezone u rekordnom transferu za 222 milijuna eura. Brazilac bez obzira na ogromnu godišnju plaću i brojne povlastice u ugovoru nije sretan na Parku prinčeva te je par puta javno izjavio kako želi natrag na Camp Nou.

Od tada traju medijska nagađanja španjolskih tiskovina, a u jednoj verziji Neymarovog transfera našlo se i ime Ivana Rakitića.

No ovoga puta katalonski Sport je izašao s drugom idejom. Taj medij nagađa da Barcelona ni u ludilu ne misli platiti 300 milijuna eura koliko navodno francuski prvak traži za svoju nezadovoljnu zvijezdu, a razlog je taj što je Neymar stalno ozlijeđen, jasno najavljuje odlazak i pala mu je vrijednost.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako prema Sportu Barcelona ima plan da ponudi PSG-u u gotovini 100 milijuna eura te ofenzivca Philippe Coutinha, brazilskog ofenzivca koji je katalonski klub prije godinu i pol dana koštao 145 milijuna eura kada ga je dovodio iz Liverpoola, a trenutačna mu je vrijedost pala na 90.

Uglavnom informacija oko Neymarovog prealska još ćemo se naslušati dok se taj transfer ne realizira, ukoliko se i uopće ostvari, jer podsjećamo Brazilac ima ugovor s Parižanima do ljeta 2022.