čeka se odluka

Rakitićev menadžer na sastanku u Barceloni: Hoće li Ivan pristati žrtvovati se i otići?

21.06.2019 u 10:14

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deportivo saznao je kako je Arturo Canales, menadžer Ivana Rakitića i Samuela Umtitija bio na sastanku s upravom Barcelone, a tema su sigurno bili i mogući transferi ove dvojice cijenjenih nogometaša ovog ljeta…

Podsjetimo, naš 31-godišnji reprezentativac mnogo je puta naglasio kako namjerava ostati u Barceloni još dugo, no glasine kažu da ga je klub spreman prodati ovog ljeta kako bi pronašao potreban novac za željena pojačanja, uključujući i Neymara.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Radi se o eventualnoj razmjeni u kojoj bi Rakitić i Umtiti otišli u Pariz, a slavni Brazilac se vratio u Barcelonu iz kluba u kojem je trenutno nezadovoljan, a dnevnik El Mundo Deportivo javlja kako je menadžer upravo ove dvojice igrača bio na sastanku ovih dana s upravom Barcelone.

Naime, Arturo Canales zastupa Ivana Rakitića i Samuela Umtitija, a baš njih klub bi mogao prodati ovog ljeta, iako niti jedan niti drugi ne žele napustiti šampionsku momčad, unatoč mogućnosti većih plaća u klubovima poput PSG-a i Intera koji pokazuju interes.

Tema razgovora zasigurno su bili i mogući transferi ovog ljeta, no Barceloni neće biti lako slomiti Ivana koji itekako želi ostati igrati uz Messija i ostale katalonske zvijezde.

U svakom slučaju, čeka nas dugo ljeto u kojem će se Rakitićev mogući transfer spominjati još mnogo puta i do zadnjeg dana prijelaznog roka nećemo znati hoćemo li ga i dalje gledati na Camp Nouu…