DIV SA ŠALATE U BOLNICI

Karlović nam otkrio kako teče oporavak i kada se vraća tenisu!

03.05.2013 u 08:37

Bionic
Reading

Nakon što je Ivo Karlović obolio od virusnog meningitisa – zbog čega je završio u bolnici - mnogi ljubitelji tenisa u Hrvatskoj i svijetu s nestrpljenjem su iščekivali prve njegove izjave

Podsjetimo, 34-godišnji Zagrepčanin prošle je subote završio u bolnici nakon što mu je pozlilo. No, kada je pušten na kućnu njegu, ponovno mu je pozlilo, zbog čega je zadržan na liječenju. Prvog dana njegova boravka u bolnici pojavila se informacija kako je riječ o blažem moždanom udaru, ali kasnije je ustanovljeno da je obolio od virusnog meningitisa.

Iz bolnice u Miamiju, gdje prolazi detaljne liječničke preglede, Karlović se kratko javio s nekoliko izjava.

'Hvala još jednom svim na molitvama i dobrim željama, to mi je zaista pomoglo. Oporavak ide polako i u ovom trenutku zaista ne znam kada ću se vratiti tenisu', kazao je za tportal.hr Karlović.

O boravku u bolnici i pregledima najviši tenisač svijeta, popularni 'Div sa Šalate', nije želio govoriti u detalje.

ivo karlović
Sljedeća dva mjeseca ću biti na dosta jakim lijekovima, tako da moram biti oprezan i stvarno polako krenuti s treninzima

'Otkad sam ovdje, već su me tri puta boli u leđa, vadili su mi neku tekućinu za razne testove. Sada mi za početak to sve prvo mora zacijeliti, a kažu da je to najmanje 10-ak dana. Nakon toga ću negdje oko dva mjeseca biti na nekim dosta jakim lijekovima, tako da moram biti oprezan i stvarno polako krenuti s treninzima, naravno, kada mi liječnici daju zeleno svjetlo', dodao je 211 cm visoki Karlović koji slobodno vrijeme krati gledanjem NBA doigravanja.

'Pogledao sam već dosta utakmica i naravno da očekujem da moj Miami Heat obrani titulu', kaže veliki ljubitelj košarke Karlović.

Što reći nego da mu želimo brz i uspješan oporavak i još puno dobrih mečeva na ATP touru.

Stara poslovica kaže kako zdrav čovjek ima tisuću problema, a bolestan samo jedan. Sada je Karloviću i njegovoj obitelji najvažnije da bude potpuno zdrav, a nakon toga sve će biti lakše.