pao u epskoj borbi

Karlović izgubio suludi meč kakav samo on može odigrati!

03.07.2017 u 21:48

Bionic
Reading

Ivo Karlović ispao je u 1. kolu Wimbledona nakon što je u epskom obračunu s Aljažom Bedeneom nakon četiri i pol sata izgubio rezultatom 7:6(5), 6:7(6), 7:6(6), 6:7(7), 6:8

Nakon što je ove godine na Australian Openu odigrao maratonski meč protiv Zeballosa u kojem je zabio 75 aseva, 38-godišnji Div sa Šalate nešto je slično ponovio u Wimbledonu.

  • +4
Počeo ovogodišnji Wimbledon Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Protiv Aljaža Bedena odigrao je Ivo meč koji je u pojedinim trenucima prijetio čak i srušiti onaj nestvarni rekord Isnera i Mahuta, no iako nije bilo oduzetih servisa do posljednjeg poena, ipak je meč završio nakon 'samo' četiri i pol sata.

Karlović je bio taj koji je dobio prvi i treći se u dva tijesna 'tie-breaka', ali Slovenac s britanskom putovnicom uzvratio je istom mjerom i imao prednost prvog serviranja u petom. To je napokon iskoristio kod 7:6, kada je na servis Ive iskoristio svoju petu 'break' loptu za prvi oduzeti servis vrijedan pobjede.

Ivo je pak imao osam 'break' lopti i niti jednu nije uspio iskoristiti. Meč je završio s 44 as servisa. Da su izdržali do mraka, tko zna kad bi meč završio...

Wimbledon, 1. kolo:

Karlović - Bedene 7:6(5), 6:7(6), 7:6(6), 6:7(7), 6:8