BESPLATNO NA TRIBINE

Karlovac danas starta u Kupu protiv Dinama

24.08.2011 u 10:50

Bionic
Reading

Ove godine Karlovac je jedan od četiri prvoligaša koji imaju obavezu nastupa u pretkolu, no ždrijeb je, mora se priznati, bio vrlo naklon 'plavo-bijelima'. Suparnik im je Dinamo, ali ne iz Zagreba, nego iz Palovca

Nogometaši Karlovca danas u 18 sati kreću u novu sezonu Hrvatskog nogometnog kupa, zadnju u kojoj taj klub mora igrati pretkolo jer će od sljedeće biti izravno u 1/16 finala, a to znači i da će pobjednik Županijskog kupa igrati pretkolo pa će nakon duljeg vremena Karlovačka županija imati dva predstavnika u završnici Kupa.

Ove godine pak Karlovac je jedan od četiri prvoligaša (uz Split, Zadar i Istru 1961) koji imaju obavezu nastupa u pretkolu, no ždrijeb je, mora se priznati, bio vrlo naklon 'plavo-bijelima' - igraju na domaćem terenu protiv četvrtoligaša Dinama iz Palovca. Na teren će vjerojatno istrčati kombinirana momčad, no budući je Karlovac proteklih tjedana u takvom sastavu pobjeđivao i hrvatske drugoligaše, uz ozbiljan pristup, bez obzira na sve opasnosti Kupa, ne bi smjelo biti nikakvih problema.

Bit će to zasigurno dobar test za igrače s manjom minutažom, jer službene utakmice ipak nose nešto više u sebi od treninga, a važno je napomenuti da će svi karlovački ljubitelji nogometa moći besplatno pogledati ovaj susret odlukom Uprave NK Karlovac.