Zabrinuo navijače

Karim Benzema uz bolnu grimasu napustio utakmicu s Bugarskom, a Francuzi su sada objavili u kakvom je stanju i otkrili hoće li propustiti Euro

09.06.2021 u 21:37

Bionic
Reading

Karim Benzema ipak će ići s Francuskom na Euro nakon što je utvrđeno da je lakše ozlijeđen u prijateljskom susretu s Bugarskom

Napadač Real Madrida Karim Benzema se nakon šest godina vratio u francusku nogometnu reprezentaciju u kojoj bi trebao biti veliko pojačanje i jedna od glavnih zvijezda nadolazećeg Eura. Ipak, Benzema je sve zabrinuo u prijateljskoj utakmici protiv Bugarske u kojoj je u 39. minuti morao izaći iz igre zbog ozljede desnog koljena.

Benzemu je na toj utakmici zamijenio Olivier Giroud, a svi su bili zabrinuti što će biti s napadačem Reala koji se ozlijedio samo tjedan dana prije Eura. Benzema je teren napustio uz bolnu grimasu na licu, a prve prognoze nisu djelovale baš dobro.

'Dobio je udarac, žestoki udarac, u mišić iznad koljena. Osjetio je bol i nismo htjeli riskirati. Liječnici su uz njega', rekao je odmah nakon utakmice izbornik Francuske Didier Deschamps.

Benzema je poslan na detaljne pretrage, a iz francuskog kampa danas su objavili odlične vijesti vezane za svojeg napadača. Nakon detaljnih pretraga koljena ustanovljeno je da ozljeda nije ozbiljnije prirode. Benzema bi se trebao već kroz dva, tri dana vratiti treninzima i ide s Francuskom na Euro koji starta u petak 11. lipnja. Francuzi su u skupini s Njemačkom, Portugalom i Mađarskom.