U ŠIBENIKU ZADOVOLJNI

Karačić: Nećemo čekati uzvrat na Šubićevcu

12.04.2010 u 17:47

Bionic
Reading

U reakcijama na ždrijeb finala hrvatskog nogometnog Kupa kojim je odlučeno da će se prva utakmica između Hajduka i Šibenika odigrati 21. travnja u Splitu, a uzvrat 5. svibnja u Šibeniku, splitski nogometaši su rekli kako su se nadali drugačijem rasporedu, dok su u šibenskoj momčadi izrazili zadovoljstvo ovakvim ždrijebom

'Nadali smo se da ćemo prvu utakmicu igrati u gostima, ali što je - tu je. Nastojat ćemo u prvih 90 minuta na Poljudu pobijediti, a ne primiti zgoditak,' rekao je Hajdukov vratar Danijel Subašaić.

Napadač Hajduka Ante Vukušić je izjavio kako će njegova momčad već u prvoj utakmici nastojati ostvariti što veću razliku i osigurati trofej, ali je izrazio i žaljenje što je zbog žrijeba finala otpala mogućnost 'da pehar podignemo pred prepunim Poljudom.'

S druge strane, trener Šibenika Branko Karačić je izjavio da je Hajduk u finalu Kupa lagani favorit, ali i istaknuo kako je zadovoljan ždrijebom jer se uzvrat igra na Šubićevcu.

'Međutim, puno toga već se može znati nakon prve utakmice gdje mi moramo pokušati postići zgoditak što bi nam dalo protiv laganog favorita kao što je Hajduk veće izglede da bi mi mogli biti ti koji ćemo podići Rabuzinovo sunce', prenosi Karačićeve riječi portal HNK Šibenik.