ništa od njega

Karabatić razočarao Francuze: Nije to trebalo izborniku ni reprezentaciji...

26.01.2019 u 17:00

Bionic
Reading

Iako je naknadno ubačen u momčad i proglašen spasiteljem, nedovoljno oporavljeni Nikola Karabatić nije napravio ništa na Svjetskom prvenstvu, a posebno slab bio je u polufinalu tijekom poraza od Danske...

Francuzi više nisu nepobjediva rukometna velesila. Nakon što se nisu uspjeli plasirati u finale Europskog prvenstva u Hrvatskoj prošle godine, isto im se dogodilo i ovaj put na SP-u u Danskoj i Njemačkoj.

  • +3
SP u rukometu, polufinale: Danska - Francuska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dinartova momčad nije izgledala dobro niti u dvoboju s Hrvatskom koji doduše nije imao rezultatski značaj, a posebno su podbacili u polufinalu protiv Danske koja je s lakih 38:30 došla na korak do titule.

Najveće razočaranje ove francuske momčadi bio je manevar s Nikolom Karabatićem koji je nedovoljno zaliječen nakon operacije stopala naknadno ubačen u momčad i na prvenstvu nije napravio baš ništa. Posebno slab bio je u polufinalu u kojem nije zabio niti jedan pogodak.

Javnost u Francuskoj se pita je li Dinartu i reprezentaciji trebalo ubacivanje u vatru spasitelja koji to nije mogao biti, ali svi se slažu da je Danska u ovom trenutku jednostavno bolja.

'Razočarani smo. Nismo uspjeli odigrati utakmicu na sto posto svojih mogućnosti. Danci su igrali na vrlo visoko nivou i zato se bilo tako teško braniti,' priznao je pak Luka Karabatić, Nikolin brat koji također ovaj turnir neće pamtiti po dobrome.

Francuska će se s Njemačkom u nedjelju boriti za broncu...