svi mu se dive

Kapetan Reala rekao što misli o Modriću; Hrvata se dotakao i strijelac važnog gola

04.10.2023 u 09:16

Bionic
Reading

Nakon što je Real Madrid, u sklopu 2. kola Lige prvaka, upisao pobjedu 3:2 u gostima kod Napolija zanimljivo je bilo čuti što suigraču kažu o Luki Modriću

Podsjetimo, 38-godišnji Luka Modrić u igru je ušao u 65. minuti utakmice i započeo je akciju iz koje je pao pobjednički gol. Naime u samom začetku akcije Modrić je izveo korner s desne strane, a lopta se odbila do Valverdea te je on zabio prekrasan gol s više od 20 metara.

U videosažetku Arena Sport TV-a, koja prenosi utakmice Lige prvaka, pogledajte gol Valverdea o kojem svi govore:

Nakon utakmice strijelac pobjedničkog gola Federico Valverde je između ostalog rekao:

'Luka Modrić, kad god uđe u igru, unese neki entuzijazam, neku energiju koja nam je potrebna kad smo umorni. Kad ga vidiš, jednostavno ti da neku dodatnu motivaciju da se nastaviš boriti. On je moja točka po kojoj se ravnam. Odmah sam ga otišao zagrliti. Znate, onog dana kad odluči otići u mirovinu, zauvijek će mi ostati u sjećanju', kazao je 25-godišnji Urugvajac Valverde.

Nekoliko riječi o Modriću, koji većinom ulazi s klupe i nema važnu ulogu ove sezone u Realu (na nekim utakmicama bio je bez učinka, op.a.), kazao je i 33-godišnji Nacho, kapetan Reala:

'Ako budemo sumnjali u Modrića ili ga otpisivali nakon jedne loše utakmice, onda smo skroz ludi. Luka nam je jako važan, a uostalom, kad je ušao u igru protiv Napolija, to je i pokazao', kratko je rekao Nacho.

  • +19
Napoli - Real Madrid, Liga prvaka, 3.10.2023. Izvor: EPA / Autor: CIRO FUSCO
Standings provided by Sofascore