JE LI TO OK?

Kaos na US Openu; poslušajte žestoku raspravu hrvatske sutkinje i bosanskog tenisača

03.09.2017 u 10:37

Bionic
Reading

Damir Džumhur poražen je u trećem kolu US Opena protiv Rusa Andreja Rubljeva 4:6, 4:6, 7:5, 4:6. Bosanski tenisač nekoliko puta je tijekom meča izgubio živce, a u jednom trenutku i ušao u raspravu sa hrvatskom sutkinjom Marijom Čičak

Prvi reket BiH nije se mogao obuzdati za vrijeme susreta protiv 19-godišnjeg Rubljeva. Bacao je reket u pod, šakom udarao po svojoj torbi, a vrhunac ludila dogodio se u sedmom gemu trećeg seta.

Naime, Rus je do gema došao uz pomoć mreže, a u takvim situacijama tenisači uvijek podižu ruku u znak isprike suparniku. No mladi Rubljev se umjesto toga burno počeo veseliti.

Na to je Džumhur izgubio živce.

'Je li ovo OK pitam te? Je li OK pogoditi nec i ovo raditi? Tebi je OK? Nemoj mi molim te više ništa govoriti', rekao je tenisač BiH sutkinji koja mu je pokušavala objasniti da to slavlje nije u redu, ali da ona tu ne može ništa.

'Moraš se smiriti, ja moram biti neuitralna, ne mogu govoriti s osobnog stajališta je li to OK. 'Ne želim da reagiraš na takve banalne stvari,' u pomirljivom tonu se sutkinja obraćala Džumhuru.

Inače, cijeli razgovor na US Openu se odvijao našim jezikom koji je bio nerazumljiv većem dijelu gledatelja.