SAMOPOUZDANJE RASTE

Prkosna Šarapova kontra svih: Brutalno spustila bivšoj prvoj igračici svijeta!

02.09.2017 u 13:33

Bionic
Reading

Marija Šarapova izbacila je ovog petka mladu Sofiju Kenin u 3. kolu US Opena, a zatim nije propustila priliku spustiti na zemlju Caroline Wozniacki koja kritizira njezin povlašteni status u New Yorku...

Otkad je pala na doping testu zbog korištenja meldonija 30-godišnja Ruskinja izaziva kontroverze gdje god se pojavi, jer kolegicama nikako nije drago što nakon godine i pol suspenzije i pada na WTA ljestvici svejedno ima povlašteni status kod organizatora turnira.

  • +4
Marija Šarapova, US Open 2017. Izvor: Reuters / Autor: MIKE SEGAR

Na US Openu zaigrala je Šarapova isključivo zahvaljujući pozitivnici organizatora, a Amerikanci baš nju svaki put smještaju na centralni teren i to u elitnom večernjem terminu turnira, što izaziva nove proteste.

Najglasnija u prigovorima bila je Caroline Wozniacki koja se požalila zbog statusa Šarapove prilikom slaganja rasporeda mečeva, dok su nju u New Yorku smjestili na teren broj 17 u drugom kolu u kojem je ispala od Makarove.

Ruskinja čije je samopouzdanje naraslo nakon tri pobjede u nizu i plasmana u polufinale odlučila ju je spustiti na zemlju.

'Ja ne slažem raspored. Da me stave da igram na parkiralištu u Queensu, svejedno bih uživala. To mi nije važno. Važno mi je što sam u osmini finala, a nisam sigurna gdje je ona,' odbrusila je Marija Šarapova koja proživljava svoj najbolji turnir otkad se u travnju nakon isteka suspenzije vratila tenisu.

Sljedeći protivnik Šarapovoj bit će Latvijka Sevastova koja je u petak izbacila našu Donnu Vekić...