ODLUKA NA NIKOLI

Kalinić postao heroj, a u klubu strepe jer bi ga mogli brzo izgubiti!

16.01.2017 u 10:14

Bionic
Reading

Nakon što je svojim pogotkom dotukao u derbiju Juventus, Nikola Kalinić i njegov potencijalni transfer u Kinu opet su glavna tema u Italiji, a u Fiorentini se pribojavaju da bi zaista mogao otići već ove zime...

Naš 30-godišnji napadač u suradnji s Milanom Badeljom uspio je srušiti Juventus ove nedjelje u talijanskom derbiju. Golovi hrvatskih nogometaša bili su dovoljni za veliki trijumf 2:1 kojim je Fiorentina poboljšala svoju situaciju na ljestvici, a također je ozanimljivljena borba za naslov prvaka.

Dan nakon trijumfa ljubičastih glavna tema u Italiji ponovno je odlazak ili ostanak Nikole Kalinića kojeg silno želi kineski Tianjin i spreman je dati čak 50 milijuna eura Fiorentini i ogromnu plaću nogometašu.

'Što se Kalinića tiče, mogu samo reći da dolazi snažan val iz Kine, a i mi u Italiji smo trenutno tome robovi. Nismo dobili nikakvu konkretnu ponudu i ne postoji klauzula u ugovoru u kojoj piše da je na prodaju,' tvrdi sportski direktor Pantaleo Corvino.

'Nadam se da će ostati, ali Kinezi su opasni. Šalu na stranu, mislim da je Kalinić jedan od najvažnijih nogometaša ne samo za Fiorentinu, nego i na međunarodnom nivou,' dodao je pak Giancarlo Antonogni, bivši nogometaš Fiorentine i sadašnji član uprave.

Nikola nije davao izjave na ovu temu u posljednjih mjesec dana, ali dao je naslutiti kako mu se ne ide iz Firenze unatoč tome što bi ga Kinezi mogli učiniti najbolje plaćenim hrvatskim nogometašem u povijesti...