PREPOROĐENI HAJDUK?

Kalinić: Dečki su reagirali fantastično

05.08.2009 u 13:48

Bionic
Reading

Novi trener Hajduka održao je u utorak prvi trening, razgovarao s nogometašima i dan kasnije pokazao se novinarima. Ivica Kalinić pun je hvale na račun svojih novih igrača

Trener Hajduka Ivica Kalinić odradio je prvu službenu novinarsku konferenciju uoči najvažnije utakmice Hajduka u dosadašnjem dijelu sezone, europskog ogleda protiv Žiline.

'Uoči prvog treninga odradio sam 15-minutni sastanak s igračima, zadovoljan sam njihovom reakcijom, fantastično su reagirali i pokazali da su svjesni situacije u kojoj se nalazimo. Obećali su mi da će dati sve od sebe i da će to biti bitno drugačije nego je bilo dosad', kaže Kalinić. Ne vidi ništa sporno u posjetu Torcide koja je u utorak nakratko prekinula vježbanje na pomoćnom travnjaku.

'Njihov posjet se može razumjeti s obzirom na situaciju i na sve što se događalo. Dobri su to momci, vole Hajduk i nije nam problem saslušati što imaju za reći.'

Zajedno s trenerom pred novinare je došao i kapetan Srđan Andrić, koji je odmah želio demantirati novinske natpise da u svlačionici Hajduka ne vlada dobra atmosfera, a sve zbog velikih razlika u primanjima.

'Možda novinari imaju neke druge informacije, ali u našoj svlačionici nema podjela i apsolutno je sve normalno. Ono što želim reći je da smo mi, igrači, jednako krivi za stanje u kojem se nalazimo kao i trener Miše i mogu obećati da ćemo i protiv Žiline i ubuduće dati sve sebe da se prođe dalje i nastavi igrati onako kako dolikuje momčadi Hajduka', kazao je Andrić.