kakav preokret

Pred Modrićem je ugovor života, ali s nevjerojatnom željom javio se i Cristiano Ronaldo

21.02.2019 u 06:40

Bionic
Reading

Dugo se čekalo hoće li Luka Modrić produžiti ugovor s 'kraljevskim klubom', a sada kad je to i najavljeno, počeli su se javljati klubovi koji bi htjeli u svojim redovima najboljeg nogometaša svijeta za 2018. godinu

Španjolski Telemadrid objavio je kako je Real ponudio vrtoglavih 12 milijuna eura godišnje Luki Modriću uz produženje ugovora, prema kojem bi hrvatski veznjak i kapetan druge reprezentacije sa svjetskog prvenstva u Rusiji, uz 'kraljeve' ostao do (najmanje) ljeta 2022. godine.

Podsjetimo, našem 33-godišnjem veznjaku prošlog ljeta stizali su pozivi iz milanskog Intera, koji mu je nudio ugovor na četiri sezone i desetak milijuna eura godišnje, no na kraju je ipak odlučio ostati u 'kraljevskom klubu'.

  • +5
La liga, Atletico Madrid - Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sada se pak u priču uključio i torinski Juventus, točnije najveća zvijezda 'Stare dame', Cristiano Ronaldo, koji je postavio zahtjev čelnicima svog kluba - dovedite mi bivše suigrače iz Reala.

Uz Brazilca Marcela, koji je navodno već 'gotova stvar', Ronaldo bi u novoj momčadi volio vidjeti Luku Modrića i Raphaela Varanea.

Nakon poraza u Madridu od Atletica, u provj utakmici osmine finala LP-a, to je sasvim i razumljivo.

U Juventusu vjeruju kako bi Ronaldo mogao nagovoriti Modrića na dolazak u Torino i planiraju za njega ponuditi 30 milijuna eura. Našem bi igraču ponudili trogodišnji ugovor s opcijom produženja na još jednu dodatnu sezonu, a kako bi Modriću osigurali mjesto, prodali bi Matuidija, Khediru, Pjanića ili Bentancura.

Varane bi pak stigao kao osvježenje za dosta vremešnu obranu koju sada čine Barzagli, Chiellini i Bonucci, sve igrači stari preko 30 godina.

Ova priča oko Ronaldova zahtjeva pomalo je neobična, kada se sjetimo kako su reagirali i sâm Portugalac, ali i brojni njemu bliski ljudi - nakon što je Luka Modrić osvojio sva moguća priznanja za svoja dostignuća u 2018. godini. Istina, Modrić s ezbog toga nije naljutio, ali hoće li opet htjeti 'raditi za Ronalda', teško je očekivati.