VODIMO VAS NA POLUFINALE LP

Kakve golčine!; ubitačna kontra Juvea, volej u stilu Van Bastena...

17.03.2016 u 09:03

Bionic
Reading

Poznati su svi četvrtfinalisti nogometne Lige prvaka (UEFA Champions League), a kao i dosad Nissanov tim izabrao je najbolje golove sa svih uzvratnih utakmica osimine finala. Podsjećamo, svi čitatelji koji glasuju za pobjednički gol imaju priliku osvojiti put na polufinale UEFA Champions League. Ovaj krug glasovanja traje od 17.3. do 4.4.

Odigrane su sve uzvratne utakmice osimina finala nogometne Lige prvaka te je naravno započelo glasanje za Gol tjedna u nagradnoj igri Nissana koja za ovaj krug traje od 17. ožujka do 4.šest travnja 2016. Uz vašu pomoć biramo najbolje golove uzvratnih utakmica osimine finala nogometne Lige prvaka (UEFA Champions League), a kao i dosad možete osvojiti atraktivne nagrade.

U izboru se, kada je riječ o prvim utakmicama osimine finala nogometne Lige prvaka (UEFA Champions League), nalazi pet atraktivnih golova. Iako su dvije utakmice završile 0:0 u ponudi su: neuništivi Brazilac Diego Costa (Chelsea-PSG 1:2), Kolumbijac Juan Cuardado koji je sjajno zabio nakon ubitačnog kontranapada crno-bijelih (Bayern-Juventus 4:2), mladi Egipćanin Mohamed Elneny (Barcelona-Arsenal 3:1), genijalni Urugvajac Luis Suarez koji je oduševio svojim volejem u stilu Marca van Bastena (Barcelona-Arsenal 3:1) te francuski nogometaš Kingsley Coman (Bayern-Juventus 4:2).

Na vama je da pogledate svih pet golova OVDJE i izaberete najbolji, a dvoje najsretnijih čitatelja mogu osvojiti sljedeće:

*Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan.

NAPOMENA: Svi koji glasuju za pobjednički gol u slijedeća dva kruga, imaju priliku osvojiti put na polufinale UEFA Champions League. Ovaj krug glasovanja traje od 17.3. do 4.4.

Nagrade u ovom kolu

*Svi koji glasuju za pobjednički gol u slijedeća dva kruga, imaju priliku osvojiti put na polufinale UEFA Champions League. Ovaj krug glasovanja traje od 17.3. do 4.4.

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri Nissana, trebate nakon registracije (upisati ime i prezime, e-mail…) jednim klikom potvrditi svoju prijavu i ulazite u bubanj za nagradu. Naravno, prije toga morate glasati za najbolji gol (klik na prozorčić i GLASUJTE na dnu ekrana). Uz dva klika možete do atraktivnih nagrada! Prvo se registrirajte OVDJE

Sve detalje o nagradama saznajte OVDJE

Izaberite najbolji Gol tjedna UEFA Champions League i osvojite atraktivne nagrade:

*Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan.

Svi koji glasuju za pobjednički gol u slijedeća dva kruga, imaju priliku osvojiti put na polufinale UEFA Champions League. Ovaj krug glasovanja traje od 17.3. do 4.4.

Koji je gol vaš favorit?